Anadolu Tapu-Sen 2. Olağan Genel Kurulu

 / HABERLER

Anadolu Tapu-Sen 2. Olağan Genel Kurulunu Ankara’da gerçekleştirdi. Kongrede Genel Başkanlığa tekrar Burhan DEMİRTAŞ seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeliklerine
Nurgül GÖK, Emre YALINIZ, İdris ECE, Yunus ERDOĞAN seçildi.
Yeni yönetime başarılar diliyoruz. Yüce Yaratan bu meşakkatli yolda.dik durarak, düz yürüyenlerden olmayı bizlere nasip etsin.
Bu vesile ile Konfederasyon Genel Başkanımız sayın. Mustafa Güçlünün yeni çıkan kitabı MAZLUM COĞRAFYALARIN BEKLEDİĞİ KAHRAMANLAR (ALPERENLER) adlı kitabı imzalayarak yönetim kurulu ve delegelerimize hediye etti bu güzel hediyeleri için sayın Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bizleri yalnız bırakmayan Anadolu Sen Konfederasyon Genel Başkanı Sayın Mustafa GÜÇLÜ. Anadolu Eğitim Kurumları Genel Başkan Yardımcıları Sayın Halil ERİKLİOĞLU, Bilal MERT, Savaş DAĞLI, Anadolu Büro Sen Genel Yardımcısı Sayın Cihaner KEÇELİ, Yakup Yazıcı, Anadolu Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet KÖKEN ve Aramızda olmak isteyip gelemeyen, fakat Gönüllerimiz yollarımız, Davamız bir olan Başta Federasyon Genel Başkanlarımız olmak üzere Tüm Üyelerimize Şükranlarımızı sunarız.
Burhan DEMİRTAŞ
Anadolu Tapu-Sen
Genel Başkanı

 Okunma Sayısı : 306         20 Ocak 2019

RESİM GALERİSİ

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 272557

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.